728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ στον συνδυασμό με τον Νίκο Ζαχαριά Νέο Ξεκίνημα.




Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Κατατάχθηκα στην ΕΛ.ΑΣ, και υπηρέτησα αυτή ανα την ελληνική επικράτεια σε επιτελικές και μάχιμες υπηρεσίες, μεταξύ αυτών και στο Α.Τ. Πάργας (1979-1981).

Παντρεύτηκα την ΒΛΑΣΙΟΥ Μαίρη κάτοικο Πάργας και καταγόμενη απο την τοπική κοινότητα Αγίας. Αποκτήσαμε δύο τέκνα την Όλγα-Σύλβια και την Κωνσταντίνα-Κατερίνα.

Φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες, ζώντας στην Πάργα και έχοντας την εμπειρία και γνώση, που απέκτησα και καλλιέργησα κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας μου, αποφάσισα, να συμμετάσχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση "ΝΈΟ ΞΕΚΊΝΗΜΑ" με επικεφαλή τον Νίκο Ζαχαριά, καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, για έναν δήμο πρότυπο, δίκαιης ανάπτυξης και αλληλεγγύης. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας, με ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΓΝΏΜΟΝΑ την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας.

Είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε μια δημοτική αρχή ΠΡΟΣΙΤΉ και ΦΙΛΙΚΉ προς όλους, με σθένος και σύνεση για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ πολύ


Ο ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ στον συνδυασμό με τον Νίκο Ζαχαριά Νέο Ξεκίνημα. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 09, 2019 Rating: 5 Γεννήθηκα και μεγάλωσα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Κατατάχθηκα στην ΕΛ.ΑΣ, και υπηρέτησα αυτή ανα την ελληνική επικράτεια σε επιτελικές κ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: