728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Fake news το δημοσίευμα σε βάρος του Δημάρχου Πάργας, Αντώνη Νάστα



Σε δημοσίευμα γνωστού σάιτ τού Καναλακίου πώς ο Δήμαρχο κ.Νάστας  αποσύρεται από την δημαρχιακή κούρσα είναι άκρος ψευδή.Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο κ.Νάστα ο οποίος ξεκαθάρισε πως όχι μόνο συνεχίζει να εργάζεται προς όφελος όλων των δημοτών του Δήμου Πάργας, από την θέση του δημάρχου, αλλά θα είναι ο πρώτος μεταξύ των άλλων διεκδικητών που θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του προεκλογικού του γραφείου, όλα τα υπόλοιπα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι εκ του πονηρού,




Το δημοσίευμα του Fanari free Press 

Αποσύρεται από τη δημαρχιακή κούρσα ο Αντώνης Νάστας ;



Φήμες, σενάρια, πληροφορίες, και εικασίες κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για τον Δήμαρχο Πάργας κ. Αντώνη Νάστα, ότι αποσύρεται από την ”κούρσα” της διεκδίκησης της δημαρχίας στις εκλογές του Μάιου του 2019.
Και αυτό γιατί συνεργάτες και ψηφοφόροι, του γύρισαν την πλάτη.
Είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των πολιτών, αποδοκιμάζει τον κ. Νάστα , διότι δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις σε μεγάλα προβλήματα της περιοχής και επιπλέον δεν έκανε ούτε το παραμικρό έργο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Πάργας.
Η ανικανότητα και η αδιαφορία, οι σπατάλες, οι αδικίες και η απαξίωση είναι τελικά οι αιτίες που του δείχνουν την πόρτα της εξόδου από την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου της Πάργας.

Fake news το δημοσίευμα σε βάρος του Δημάρχου Πάργας, Αντώνη Νάστα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 12, 2019 Rating: 5 Σε δημοσίευμα γνωστού σάιτ τού Καναλακίου πώς ο Δήμαρχο κ.Νάστας  αποσύρεται από την δημαρχιακή κούρσα είναι άκρος ψευδή.Σε επικοινωνί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: