728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τους χώρισε η μάνα, τους ένωσε η ζωή




Τα αδέρφια τα χώρισε η ίδια τους η μάνα. Γέννησε οκτώ παιδιά και τα έξι απ΄αυτά δόθηκαν για υιοθεσία σε διαφορετικές οικογένειες.

Αδέρφια χαμένα ανά τον κόσμο. Κάποια από σύμπτωση έμαθαν ότι κάπου υπάρχει συγγενής τους, άλλα ενδεχομένως το αγνοούν.

Η συγκλονιστική ιστορία δύο εκ των οκτώ παιδιών που γεννήθηκαν στα Γιάννινα εκτυλίχθηκε στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε Πακέτο».

Στο τηλεοπτικό στούντιο αντάμωσαν για πρώτη φορά η Ελένη Παπαδημητρίου που υιοθετήθηκε σε ηλικία έξι μηνών, μεγάλωσε και ζει στη Νέα Υόρκη και ο αδερφός της Νίκος που ζει κι εργάζεται στα Γιάννινα.

Η μητέρα τους γέννησε οκτώ παιδιά. Κράτησε μόνο τα δύο, το Νίκο και την Καίτη όπου κι αυτά μεγάλωσαν σε ιδρύματα της Ηπείρου.

Ο Νίκος πριν από έναν χρόνο περίπου είχε απευθυνθεί στην εκπομπή σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν κάποια από τα αδέρφια του.

Η Ελένη Παπαδημητρίου από τη Νέα Υόρκη μέσω της ίδιας εκπομπής αναζητούσε την βιολογική της οικογένεια στην Ελλάδα.

Η παράλληλη αναζήτηση έσμιξε τα δύο αδέρφια. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή ήταν συγκινητικές… Από τις ιστορίες που γράφει η ζωή.





Τους χώρισε η μάνα, τους ένωσε η ζωή Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 14, 2019 Rating: 5 Τα αδέρφια τα χώρισε η ίδια τους η μάνα. Γέννησε οκτώ παιδιά και τα έξι απ΄αυτά δόθηκαν για υιοθεσία σε διαφορετικές οικογένειες. Αδέρφια...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: