728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ιερόσυλος διέρρηξε επτά φορές τέσσερις ναούς




Έβγαζε επί δυο μήνες «χαρτζιλίκι» αδειάζοντας τα παγκάρια τεσσάρων εκκλησιών στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας ένας 26χρονος ιερόσυλος, ο οποίος είχε χτυπήσει συνολικά επτά φορές τους συγκεκριμένους ναούς!

Όμως, η δράση του εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Από τις 16 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Τρίτη, ο νεαρός Έλληνας είχε διαρρήξει τρεις φορές την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Ηγουμενίτσα, δύο φορές το ναό του Αγίου Αθανασίου στη θέση Πυρί Ηγουμενίτσας και μια φορά την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Γραικοχώρι.

Ωστόσο, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όταν αποπειράθηκε να διαρρήξει το εξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στο Λαδοχώρι αλλά έγινε αντιληπτός και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν τον ιερόσυλο στην Ηγουμενίτσα, λίγες ώρες μετά την απόπειρα, του πέρασαν χειροπέδες και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Πάντως, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει εισβάλει και σε άλλους ναούς της περιοχής.




Ιερόσυλος διέρρηξε επτά φορές τέσσερις ναούς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 18, 2019 Rating: 5 Έβγαζε επί δυο μήνες «χαρτζιλίκι» αδειάζοντας τα παγκάρια τεσσάρων εκκλησιών στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας ένας 26χρονος ιερόσυλ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: