728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Τσεπέλοβο στις οθόνες του κόσμου




Γράφει ο Γιάννης Φερεντίνος

Θα αγάλλεται η ψυχή της Mαρίκας Kοτοπούλη της μεγάλης ιέρειας της υποκριτικής τέχνης γιατί το Τσεπέλοβο, το χωριό της, ζει στιγμές χολιγουντιανού μεγαλείου.

Το ιστορικό Τσεπέλοβο ,η πατρίδα του Κωνσταντίνου Ράδου εμπνευστή της φιλικής εταιρείας , η γενέτειρα της Μαρίκας Κοτοπούλη, ο τόπος που αναπαύεται ο ποιητής Ιωάννης Βηλαράς φιλοξενεί το πολυπληθές συνεργείο το οποίο γυρίζει την χολιγουντιανή ταινία " Born to be murdered".

Τα γυρίσματα γίνονται στο Τσεπέλοβο στο Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου και είναι προς το τέλος τους.

Πρωταγωνιστής είναι ο John David Washington γιος του διάσημου και πολυβραβευμένου με Όσκαρ Denzel Washingtonκαι και θα προβληθεί στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο.

Τα μέλη της παραγωγής κατέκλυσαν το χωριό μας γέμισαν τα ξενοδοχεία του και με βάση τον αύλειο χώρο του γυμνασίου καθημερινά μας εντυπωσίασαν με πρωτόγνωρες για εμάς σκηνές γυρισμάτων της ταινίας.

Στη διάρκεια των γυρισμάτων ο πατέρας του πρωταγωνιστή μας τίμησε με την παρουσία του για δύο μέρες το χωριό μας ερχόμενος κατευθείαν με ιδιωτική πτήση από την Αμερική στα Γιάννενα.

Απλός και προσηνής ο Denzel Washington καθώς και η γυναίκα του κατέλυσαν σε ξενώνα του χωριού μας και παρακολούθησαν τα γυρίσματα στα οποία ο γιος τους πρωταγωνιστούσε.

Περπάτησαν στα καλντερίμια του χωριού μας και απόλαυσαν τοπικά εδέσματα στην πλατεία του Τσεπελόβου.

Με χαμόγελο ανταπέδιδε τους χαιρετισμούς από τους ντόπιους και τους ξένους και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Φαίνεται όσο ψηλά και φωτεινά είναι αυτά τα αστέρια του Χόλιγουντ τόσο κατεβαίνουν χαμηλά στη γη που τα πιάνεις στην παλάμη σου και μιλάς μαζί τους.

Έτσι είχα και εγώ τη χαρά να συνομιλήσω με τoν Denzel και JD Washington να τους πω δυο λόγια για το χωριό μου και την περιοχή μας και να φωτογραφηθώ μαζί τους.

Σαν Τσεπελοβίτης ήθελα να ευχαριστήσω ,από τον φιλόξενο ιστότοπο σας , όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτά τα καλλιτεχνικά δρώμενα ,τα οποία προσέθεσαν οικονομική και όχι μόνο αξία στο Τσεπέλοβο.

Ιδιαίτερα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκλεκτό συγχωριανό και φίλο Κώστα Βαγγέλη του οποίου η συνδρομή ήταν καταλυτική στο σημαντικό αυτό γεγονός του χωριού μας.

Ο Γιάννης Φερεντίνος είναι οφθαλμίατρος.



Το Τσεπέλοβο στις οθόνες του κόσμου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5 Γράφει ο Γιάννης Φερεντίνος Θα αγάλλεται η ψυχή της Mαρίκας Kοτοπούλη της μεγάλης ιέρειας της υποκριτικής τέχνης γιατί το Τσεπέλοβο, το ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: