728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απολογισμός και Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Απόλλωνα Πάργας



Γεύμα παρέθεσε το Δ.Σ της ομάδας του Απόλλωνα Πάργας στους παίχτες με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Η ομάδα ευχαρίστησε μάλιστα με την παρακάτω ανακοίνωση, όσους στάθηκαν στο πλευρό της, σε μια από τις πιο δύσκολες αγωνιστικές χρονιές από την ίδρυση της ομάδας, αφού η ομάδα έπαιξε 33 παιχνίδια εκτός έδρας, με μόλις 12 ποδοσφαιριστές στο ενεργητικό της αλλά κατάφερε να μπει στα play off και να διεκδικεί τον τίτλο.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας στην επίσημη σελίδα της στο facebook:

«Μία από τις πιο δύσκολες αγωνιστικές χρονιές από την ίδρυση της ομάδας πέρασε για τον Α.Σ ΑΠΌΛΛΩΝ ΠΆΡΓΑΣ. Ξεκινήσαμε την σεζόν όλοι μαζί διοίκηση, προπονητές και παίχτες γεμάτοι όνειρα και προσδοκίες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πάντα όμως με γνώμονα την κατασκευή του γηπέδου Β.Ε ΒΑΣΙΛΑ . Για άλλη μια φορά όμως γίναμε μάρτυρες του τραγελαφικού ελληνικού συστήματος που δεν επέτρεψε την ανακατασκευή του. Η ομάδα έδωσε ουσιαστικά 33 παιχνίδια εκτός έδρας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλη την χρονιά τεράστια σε όλα τα επίπεδα. Τραυματισμοί παιχτών, αποχωρήσεις, παραιτήσεις, διαφωνίες κτλπ. Σχεδόν η μισή σεζόν βγήκε με 12 μόλις ποδοσφαιριστές. Παρ’ολα αυτά όμως με την πορεία μας στο δεύτερο μισό της σεζόν καταφέραμε να διεκδικούμε τον τίτλο, απέναντι σε ομάδες με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία που αγωνιζόταν με πολύ πιο ευνοϊκές συνθήκες.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους βοηθήσανε στη πολύ δύσκολη αυτή προσπάθεια: τους χορηγούς που στήριξαν την ομάδα ως την τελευταία στιγμή, τον προπονητή μας που κατάφερε με το ελλιπές πολλές φορές υλικό να διατηρήσει την ομάδα ψηλά στην βαθμολογία και φυσικά τον κόσμο που ταξίδευε φέτος μαζί μας και με τη φωνή του όλη τη σεζόν ήταν εκεί στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα .Τα μεγαλύτερα όμως εύσημα τα αξίζουν οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΈΣ μας, τα παλικάρια αυτά που αναγκάστηκαν να προπονούνται άλλη μια χρονιά σε ένα άθλιο, ακατάλληλο γήπεδο, που έδιναν και την ψυχή τους σε κάθε αγώνα και που με μαγκιά, αγνότητα και αξιοπρέπεια κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύνολο που στο τέλος όλοι αναγνώριζαν και θαύμαζαν.
Σύσσωμη η διοίκηση του Α.Σ. ΑΠΌΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ προσπάθησε, με γνώμονα μόνο το καλό της ομάδας, να ανταποκριθεί στις ανάγκες που απαιτούνται. Σίγουρα λάθη και παραλείψεις έγιναν και από μέρους μας και εμείς το αναγνωρίζουμε δημόσια και αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτών. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η νέα αγωνιστική σεζόν να μας βρει να αγωνιζόμαστε στο γήπεδο του τόπου μας. Εκεί που πρέπει και αξίζει αυτή η ομάδα να παίζει. ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΠΆΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΌ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ.»

Απολογισμός και Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Απόλλωνα Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Απριλίου 20, 2019 Rating: 5 Γεύμα παρέθεσε το Δ.Σ της ομάδας του Απόλλωνα Πάργας στους παίχτες με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: