728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έναν αιώνα μπροστά!




Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Epiruspost λάβαμε το μεσημέρι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις συνοδευόμενη με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Αποστολέας ο Δήμος Τρικκαίων. Τα γειτονικά μας Τρίκαλα..

Η πόλη που υλοποιεί μία πρωτοπόρα δράση, συμμετέχοντας στην παγκόσμια προσπάθεια για αλλαγή στην κινητικότητα εντός πόλεων. Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ELVITEN από την Τετάρτη 17 Απριλίου 2018 προσφέρει μέσω του Δήμου Τρικκαίων, 5 οχήματα για περιήγηση, βόλτα και καθημερινές απλές δουλειές στην πόλη!

Τα τρία οχήματα βρίσκονται στο Κέντρο Πληροφόρησης (InfoPoint) στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου και τα άλλα δύο σύντομα στον Μύλο Ματσόπουλου.

Τα βήματα για τη λειτουργία είναι απλά, βασισμένα στη νομιμότητα και την ασφάλεια, σε συνδυασμό με τη λειτουργία του προγράμματος προς όφελος όλων

1.Ο χρήστης εγγράφεται σε ειδική ηλεκτρονική φόρμα στο InfoPoint
2.«Κατεβάζει» τη σχετική εφαρμογή (application) στο κινητό του
3.Παρουσιάζει το δίπλωμα οδήγησης και την ταυτότητά του
4.Υπογράφει το σχετικό συμφωνητικό, καθώς το σύστημα λειτουργεί με όρους ενοικίασης οχημάτων (ως προς ζημιές, αποκατάστασή τους κ.λπ.)
5.Παραλαμβάνει το όχημα για μέγιστο διάστημα 2 ωρών
6.Επιστρέφει το όχημα μετά το πέρας της χρονικής διάρκειας

Σύντομα θα μπορεί να γίνει και «κράτηση» οχήματος, μέσω σχετικής υπηρεσίας.

Έναν αιώνα μπροστά… Τόσο κοντά μας και τόσο μακριά από την δική μας πραγματικότητα!





Έναν αιώνα μπροστά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 18, 2019 Rating: 5 Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Epiruspost λάβαμε το μεσημέρι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις συνοδευόμενη με το ανάλογο φωτογ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: