728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Λήστεψαν μάνα και γιο… Άφησαν δεμένο τον 61χρονο οι δράστες




Ώρες τρόμου έζησαν μάνα και γιος στην Αετόπετρα Κόνιτσας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα δύο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, διέρρηξαν το παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι που διέμεναν μία 92χρονη και ο 61χρονος γιος της. Η 92χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας –είναι κατάκοιτη- οπότε οι άγνωστοι δράστες δεν την πείραξαν. Τον 61χρονο τον απομόνωσαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού. Στην συνέχεια έψαξαν τα πάντα. Πήραν όσα χρήματα βρήκαν, περίπου 565 ευρώ, λίγα χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια έδεσαν τον 61χρονο και έφυγαν από το σπίτι.

Ο άνδρας έμεινε δεμένος επί αρκετές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε μόνος του να λυθεί στις έξι τα ξημερώματα και ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο αγνώστων βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ την σχετική προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.







Λήστεψαν μάνα και γιο… Άφησαν δεμένο τον 61χρονο οι δράστες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 12, 2019 Rating: 5 Ώρες τρόμου έζησαν μάνα και γιος στην Αετόπετρα Κόνιτσας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα δύο άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, διέρρη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: