728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι Ηπειρώτες γέμισαν την 5η Λεωφόρο




Μία από τις μαζικότερες της τελευταίας δεκαετίας ήταν η φετινή Εθνική Παρέλαση του Ελληνισμού της μητροπολιτικής περιοχής Νέας Υόρκης, στην 5η Λεωφόρο.

Κυριακή 14 Απριλίου και όλα έγιναν γαλανόλευκα.

Χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας, παρέλασαν, την Κυριακή 14 Απριλίου, με τις κοινότητες, τα σχολεία, τους συλλόγους κι άλλους οργανισμούς της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, πολλά φορώντας εθνικές ενδυμασίες ενώ χιλιάδες ήταν κι αυτοί που την παρακολούθησαν από τα πεζοδρόμια, κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες.

Δυναμικό παρόν από τους Ηπειρώτες και τους Βορειοηπειρώτες με πρωταγωνιστές τα μέλη του Συλλόγου «Πύρρος», της Ένωσης «Οι Θυγατέρες της Ηπείρου» και του Συλλόγου Χειμαρριωτών Αμερικής.

Δίπλα στους Ηπειρώτες βρέθηκε η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους και οι αδελφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Στην Αμερική είχε ταξιδέψει και η τεράστια γαλανόλευκη του νεαρού Βορειοηπειρώτη που έχασε την ζωή του ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.









πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Οι Ηπειρώτες γέμισαν την 5η Λεωφόρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 15, 2019 Rating: 5 Μία από τις μαζικότερες της τελευταίας δεκαετίας ήταν η φετινή Εθνική Παρέλαση του Ελληνισμού της μητροπολιτικής περιοχής Νέας Υόρκης...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: