728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

49χρονος Γιαννιώτης συνελήφθη από τους Αλβανούς.. Μετέφερε πυρομαχικά!




Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργυροκάστρου κρατείται ένας 49χρονος από τα Γιάννινα, ο οποίος συνελήφθη στην Κακαβιά να μεταφέρει πυρομαχικά. Σε ειδική κρύπτη του αυτοκινήτου του είχε 800 σφαίρες οι οποίες εντοπίστηκαν όταν το όχημα οδηγήθηκε στην δεύτερη γραμμή ελέγχου στα σύνορα. Όπως αναφέρει η Αλβανική αστυνομία, οι σφαίρες βρισκόταν σε πλαστική τσάντα που ήταν τυλιγμένη με ρούχα. Ο 49χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αργυρόκαστρο ενώ κατηγορείται για διακίνηση όπλων και πυρομαχικών. Οι Αλβανικές αρχές ερευνούν σχολαστικά την δράση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί και η ελληνική αστυνομία η οποία ερευνά την δράση του στα Γιάννινα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να υπάρξουν ανακοινώσεις.






πηγή:https://www.epiruspost.gr/
49χρονος Γιαννιώτης συνελήφθη από τους Αλβανούς.. Μετέφερε πυρομαχικά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Απριλίου 16, 2019 Rating: 5 Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργυροκάστρου κρατείται ένας 49χρονος από τα Γιάννινα, ο οποίος συνελήφθη στην Κακαβιά να μεταφέρει πυρομαχικά. Σ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: