728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΝΤΖΑ ΣΤΗ ΠΑΡΓΑ




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την κίνηση εργαζομένων στο τουρισμό επισιτισμό ΛΑΝΤΖΑ σύσκεψη- συζήτηση εργαζομένων με θέμα τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και πιο συγκεκριμένα τι ισχύει με βάση την τελευταία σύμβαση που έχει υπογραφεί για το κλάδο. Στη συζήτηση παρουσιάστηκαν τα δικαιώματα των εργαζομένων στον τουρισμό – επισιτισμό από το μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στο τουρισμό Πάργας Υφαντή Έλσα , το μέλος της Γενικής Συνέλευσης Αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Κουρτέση Βασίλη και το νομικό Τζούμα Αλέξανδρο Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε πλούσια συζήτηση έγιναν τοποθετήσεις εργαζομένων του κλάδου οι οποίοι παρουσίασαν τη κατάσταση στους χώρους δουλειάς διατυπώνοντας πολλά ερωτήματα τα οποία προσπάθησαν να απαντηθούν από όλους τους παρευρισκόμενους.

Στη συζήτηση αναδείχθηκε η αναγκαιότητα συσπείρωσης του κόσμου στο συνδικάτο και να γίνει σοβαρή προσπάθεια να αλλάξει ρότα σε αγωνιστική κατεύθυνση. Διατυπώθηκε η πρόταση να μπει στο ΔΣ του σωματείου πρόταση για έκδοση ανακοίνωσης μπροστά στην έναρξη της σεζόν αλλά και η πραγματοποίηση παραστάσεων σε αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Στη συζήτηση συμμετείχαν και μέλη της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ιδιωτικών υπαλλήλων – ανέργων Πρέβεζας τα οποία μπροστά στην Πρωτομαγιά θα πραγματοποιήσουν αντίστοιχες συσκέψεις στους χώρους που δρούνε μέσω της «συνέλευσης εργαζομένων – ανέργων Πρέβεζας» . Ό λοι μαζί συμφώνησαν ότι κανείς δεν είναι μόνος του, η αλληλεγγύη είναι το όπλο τους και η ενότητα η δύναμή τους για να μπουν τα δικαιώματα και οι ανάγκες τους μπροστά. Ο κύκλος αυτών των συσκέψεων θα συνεχιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα με τη ΛΑΝΤΖΑ Πάργας-Πρέβεζας να καλεί σε πανελλαδική συνάντηση της ΛΑΝΤΖΑ για την οργάνωση της παρέμβασης σε όλη τη χώρα.




ΛΑΝΤΖΑ κίνηση εργαζομένων



στο τουρισμό – επισιτισμό Πάργας-Πρέβεζας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΝΤΖΑ ΣΤΗ ΠΑΡΓΑ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 31, 2019 Rating: 5 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την κίνηση εργαζομένων στο τουρισμό επισιτισμό ΛΑΝΤΖΑ σύσκεψη- συζήτηση εργαζομένων με θέμα τις Συλλο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: