728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η ορεινή ποδηλασία στην περιοχή της Πάργας






Η περιοχή της Πάργας, Ανθούσας, Αγιάς κ ένας τεράστιος κύκλος γύρω, δίπλα κ σχεδόν επάνω από την ακτογραμμή του Ιονίου.Είναι ένας ανεξερεύνητος παράδεισος της ορεινής ποδηλασίας. Το ορεινό καταπράσινο ανάγλυφο, με δασικούς δρόμους μέσα από Ενετικοί ελαιώνες, αλλά κ απαιτητικές διαδρομές δίπλα από την γαλάζια (ευτυχώς ακόμα!) ακτογραμμή. Κοτσύφια κ γεράκια σε συνοδεύουν μέσα από πλούσιους θάμνους γεμάτους κούμαρα.
Εκκλησάκια μέσα σε γιγάντιους ελαιώνες κ δροσερές πηγές για ανεφοδιασμό στο παγούρι μας. Ο βαθμός δυσκολίας εξαρτάται από την επιλογή της διαδρομής κ τον χρόνο που μπορεί κάποιος να διαθέσει. Η περιοχή κ η ομορφιά της δεν θα τον απογοητεύσει. Ένας μικρός πυρήνας από ντόπιους αναβάτες γνωρίζει κ απολαμβάνει τις διαδρομές αυτές.
Αν τους αναζητήσετε θα σας δεχτούν με χαρά στην παρέα τους κ θα σας μυήσουν στις 《Ιόνιες διαδρομές 》όπως συνηθίζουν να λένε. Με αγάπη για το ποδήλατο αλλά κ το περιβάλλον που ποδηλατούμε κ συνάμα εποπτεύουμε για τυχόν κακόβουλες παρεμβάσεις. Σας καλούμε να γνωρίσετε μια άλλη κ λιγότερο πολύβουη Πάργα κ γύρω υπέροχα χωριά της.


Γεραλέξης Γεώργιος Δημόκριτος
Η ορεινή ποδηλασία στην περιοχή της Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 18, 2019 Rating: 5 Η περιοχή της Πάργας, Ανθούσας, Αγιάς κ ένας τεράστιος κύκλος γύρω, δίπλα κ σχεδόν επάνω από την ακτογραμμή του Ιονίου.Είναι ένας...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: