728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ιδρυτική διακήρυξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Νέο Ξεκίνημα"



Το Σάββατο 23/3 στη κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Καναλάκι, ο Νίκος Ζαχαριάς κατέθεσε την ιδρυτική διακήρυξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Νέο Ξεκίνημα». Με αμεσότητα και ειλικρίνεια παρουσίασε το όραμα του για την νέα πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Δήμος Πάργας μετά τις επερχόμενες εκλογές.

Απεύθυνε ένα σαφές και εμπεριστατωμένο μήνυμα που αποσκοπεί στην συσπείρωση όλων των δημοτών, χωρίς κομματικά στεγανά και παρωπίδες. Η ακηδεμόνευτη προσπάθεια της ομάδας πολιτών «Νέο Ξεκίνημα» μπορεί να δώσει νέα πνοή στο Δήμο Πάργας και επιτέλους να γίνει το βήμα έκφρασης όλων των πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς.

Στόχος της νέας δημοτικής κίνησης είναι η αλλαγή όλων όσων πλήγωσαν και απομάκρυναν τους πολίτες του Δήμου από την ενασχόληση με τα κοινά. Ο Δήμος Πάργας θα πρέπει να αρχίσει πλέον να λειτουργεί με δημοκρατικές και συλλογικές διαδικασίες που θα δίνουν βήμα έκφρασης σε όλους τους πολίτες και να μην αποτελεί ένα όχημα εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων και προεκλογικών υπόγειων συναλλαγών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο σημαντικό ρόλο των Τοπικών Κοινοτήτων οι οποίες θα πρέπει να συντελέσουν ουσιαστικά στην προβολή και την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη.

Ο επικεφαλής Νίκος Ζαχαριάς προέβαλε σαν άμεση αναγκαιότητα την απελευθέρωση των δυνάμεων του Δήμου Πάργας σε τομείς όπως η αγροτική παραγωγή, ο τουρισμός, η παιδεία, οι νέες τεχνολογίες, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, που μπορούν να αποτελέσουν την θρυαλλίδα για μια νέα αναπτυξιακή πορεία που θα ωφελήσει όλους τους δημότες.
Ιδρυτική διακήρυξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Νέο Ξεκίνημα" Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 26, 2019 Rating: 5 Το Σάββατο 23/3 στη κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Καναλάκι, ο Νίκος Ζαχαριάς κατέθεσε την ιδρυτική διακήρυξη της Ανεξά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: