728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κόνιτσα: Σε εξέλιξη η έρευνα για την επίθεση




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό αγνώστων ατόμων που ενέχονται σε περιστατικό επίθεσης σε βάρος εννέα ανήλικων προσφύγων, υπηκόων Αφγανιστάν, στην Κόνιτσα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, 17 Μαρτίου 2019, πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και εξοπλισμένα με ρόπαλα επιτέθηκαν απρόκλητα κατά των ανηλίκων προσφύγων, που βρίσκονταν στο υπαίθριο γήπεδο καλαθοσφαίρισης Κόνιτσας.

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες σε έναν ανήλικο και να υποστεί δυσφορία ακόμα ένας.

Οι ανήλικοι, οι οποίοι διαμένουν στη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Κόνιτσας, διακομίστηκαν το ίδιο βράδυ στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Δουρούτη» απ’ όπου αποχώρησαν το επόμενο πρωί.

Την υπόθεση χειρίζεται το Γραφείο Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.





Κόνιτσα: Σε εξέλιξη η έρευνα για την επίθεση Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2019 Rating: 5 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό αγνώστων ατόμων που ενέχονται σε περιστατικό επί...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: