728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

83χρονος θύμα αδέσποτου σκύλου




Στο Νοσοκομείο κατέληξε ένας 83χρονος από επίθεση αδέσποτου σκύλου που δέχθηκε στα Γιάννινα.

Ο 83χρονος τα στοιχεία του οποίου έχει στην διάθεσή του το Epiruspost είχε πάει στην εκκλησία της Περιβλέπτου, σε μνημόσυνο προσφιλούς του προσώπου.

Φεύγοντας από τον χώρο της εκκλησίας και ενώ βρισκόταν στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως,μπροστά από την Φοιτητική Εστία της Δομπόλη, δέχθηκε την επίθεση από έναν μεγαλόσωμο αδέσποτο σκύλο.

Ο σκύλος τον δάγκωσε και τον έριξε στο χώμα. Περαστικοί αλλά και φοιτητές από την Εστία έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να απομακρύνουν από το σημείο στον σκύλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Epiruspost ο γιος του 83χρονου, χρειάστηκε στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

«Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό από όσο γνωρίζω. Το δημοσιοποιώ για να προστατευθούν άλλοι άνθρωποι και να πάρουν θέση οι υπεύθυνοι», τονίζει ο γιος του 83χρονου ο οποίος ευχαριστεί όλους εκείνους που βοήθησαν τον πατέρα του την ώρα που δέχτηκε την επίθεση.




83χρονος θύμα αδέσποτου σκύλου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 24, 2019 Rating: 5 Στο Νοσοκομείο κατέληξε ένας 83χρονος από επίθεση αδέσποτου σκύλου που δέχθηκε στα Γιάννινα. Ο 83χρονος τα στοιχεία του οποίου έχει στην ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: