728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στον Λευκό Οίκο ο Σπύρος Κυριάκης για τους εορτασμούς της Επανάστασης του '21



Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται αυτές τις μέρες ο -σύμφωνα με πληροφορίες- υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, προσκεκλημένος στον Λευκό Οίκο, για τους εορτασμούς των 198 χρόνων από την Επανάσταση του '21.

Σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο κ. Κυριάκης αναφέρει: Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα η πρόσκληση να παραβρεθώ στον Λευκό Οίκο, για τον εορτασμό των 198 χρόνων από την ιστορική επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821. Μέσα σε ιδιαίτερα πανηγυρικό και συγκινησιακό κλίμα, ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής, Donald Trump, εξήρε το θάρρος και το κουράγιο των Ελλήνων ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τεράστια συμβολή των ομογενών μας στην διαμόρφωση του Αμερικανικού κράτους. Τέλος επισήμανε τις κοινές αξίες που συνδέουν τους δύο λαούς, όπως η προσήλωση στην σκληρή δουλειά, η αγάπη για την οικογένεια και η πίστη μας στον Θεό.










Στον Λευκό Οίκο ο Σπύρος Κυριάκης για τους εορτασμούς της Επανάστασης του '21 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 19, 2019 Rating: 5 Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται αυτές τις μέρες ο -σύμφωνα με πληροφορίες- υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, προσκεκλημένος στον...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: