728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απόλλωνα Πάργας:Κάνει πρωταθλητισμό σε ακατάλληλο γήπεδο



Η Πάργα ως τουριστικός προορισμός φέρνει εκατομμύρια έσοδα κάθε καλοκαιρινή σεζόν στα ταμία του κράτους, εντούτοις οι υπεύθυνοι φορείς αδιαφορούν πλήρως για το γήπεδο της. Παράγων της ομάδας Απόλλωνα Πάργας , έχει δηλώσει στην εκπομπή Σταθμός στα Σπορ ότι είναι έτοιμοι να αποταθούν στον εισαγγελέα για την κατάσταση του γηπέδου.

Από τον Οκτώβρη του 2017 η Επιτροπή Στατιστικής και Γηπέδων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας έχει διαπιστώσει διενεργώντας αυτοψία ότι το Δημοτικό στάδιο Πάργας "Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ" είναι ακατάλληλος ως αγωνιστικός χώρος για την τέλεση ποδοσφαιρικών αγώνων, διότι εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Εκτός από την άθλια κατάσταση του χλοοτάπητα, τελάρα και πρόκες χρησιμεύουν ως περίφραξη του γηπέδου. Παρόλα αυτά συνεχίζονται να τελούνται αγώνες με αποτέλεσμα στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου μεταξύ Απόλλωνα Πάργας και ΠΑΣ Πρέβεζας, να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός παίκτη. Νικητής του ματς ήταν ο Απόλλωνας παρότι είναι αναγκασμένος να προπονείται σε ένα γήπεδο άθλιας κατάστασης.

 Και εδώ τίθεται το εξής ζήτημα τι κάνουν οι υπεύθυνοι φορείς, ο δήμος, η περιφέρεια κ.α. για την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου, νίπτουν τας χείρας τους; Ας έχουμε όλοι κατά νου ότι το γήπεδο δε χρησιμοποιείται μόνο από τον Απόλλωνα Πάργας αλλά κι ενόψει καλοκαιρινής σεζόν μπορεί να ζητηθεί ο χώρος και από τουρίστες. Ποια θα είναι τότε η θέση παντός υπευθύνου;


πηγη:http://www.patatoukos.com/
Απόλλωνα Πάργας:Κάνει πρωταθλητισμό σε ακατάλληλο γήπεδο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 05, 2018 Rating: 5 Η Πάργα ως τουριστικός προορισμός φέρνει εκατομμύρια έσοδα κάθε καλοκαιρινή σεζόν στα ταμία του κράτους, εντούτοις οι υπεύθυνοι φορείς ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: