728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Όχι της Πανηπειρωτικής στα πετρέλαια




Στο μέτωπο φορέων και συλλόγων που αντιδρούν στις έρευνες πετρελαίων προστίθεται και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας.

Με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης εκφράζει την αντίθεσή της "στα πειράματα των κερδοσκόπων", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και εκφράζει τις ανησυχίες της για τις επιπτώσεις στον τουριστικό τομέα και την αειφόρο ανάπτυξη.

"Η περιοχή της Ηπείρου δεν μπορεί να yίνει πειραματόζωο των κάθε λογής αρπακτικών εταιρειών που μόνο σκοπό έχουν το δικό τους κέρδος χωρίς να υπολογίζουν την καταστροφή της περιοχής.

Ο καθένας έχει αναφαίρετο δικαίωμα να είναι υπέρ ή κατά της έρευνας-εξόρυξης του προσφορότερου για την ανάδοχο εταιρεία κοιτάσματος, αναλαμβάνοντας βέβαια και την ευθύνη της yνώμης και της ψήφου του. Το μόνο που δεν δικαιούται κανείς αυτή τη στιγμή είναι να λέει ότι διατηρεί επιφυλάξεις. Το συναίσθημα της επιφύλαξης αντικειμενικά μας οδηγεί στην άρνηση να δοκιμάσουμε κάτι που θα είναι επιζήμιο για την πατρίδα μας, για την υγεία μας και εν κατακλείδι στην ανάπτυξη και προκοπή του τόπου μας.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, βάζοντας όλα τα παραπάνω στο ζύγι της ευθύνης για την Ήπειρο και όλους τους Ηπειρώτες εκφράζει την αντίθεσή της στα πειράματα των όποιων κερδοσκόπων", τονίζεται στο ψήφισμα.



Όχι της Πανηπειρωτικής στα πετρέλαια Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Απριλίου 03, 2018 Rating: 5 Στο μέτωπο φορέων και συλλόγων που αντιδρούν στις έρευνες πετρελαίων προστίθεται και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας. Με ψήφισμα τη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: