728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Από κυνηγετικό όπλο πυροβολήθηκε η αρκούδα



Από πυροβολισμό που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο προήλθε ο θάνατος της αρκούδας που εντοπίστηκε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Κοζάνης, μεταξύ Πλαγιάς και Δροσοπηγής.

Η αρκούδα εντοπίστηκε κατά την διάρκεια περιπολίας συνοριακών και αστυνομικών της Πυρσόγιαννης και αμέσως κλήθηκε το Δασαρχείο Κόνιτσας.

Ακολούθησε επιχείρηση στην οποία μετείχαν Αστυνομία, Δασαρχείο, Δήμος Κόνιτσας και ο Αρκτούρος.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αρμόδιοι αποσαφηνίστηκε ότι η αρκούδα είχε δεχθεί πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο. Μάλιστα τα τραύματα ήταν από σφαίρες που συνήθως χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Η αρκούδα ήταν νεαρής ηλικίας, περίπου τριών ετών. Οι άνθρωποι του δασαρχείου Κόνιτσας, λειτουργώντας άψογα και υπό τις οδηγίες του Αρκτούρου πήραν δείγματα DNA, μέτρησαν επακριβώς τις πατούσες και συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις.


Από κυνηγετικό όπλο πυροβολήθηκε η αρκούδα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2017 Rating: 5 Από πυροβολισμό που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο προήλθε ο θάνατος της αρκούδας που εντοπίστηκε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Κοζάνης, μεταξύ ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: