728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με πρωταγωνιστή τον Ηλία Σκάρπο ο Απόλλων Πάργας στην επόμενη φάση του κυπέλλου



Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι για την τρίτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, η ομάδα του Απόλλων Πάργας νίκησε χθες Τετάρτη 29/11 στις 14:30 στο γήπεδο Πάργας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι την ομάδα του Πανλευκάδιου και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα καθώς και η παράταση τελείωσαν ισόπαλες 0-0 και στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Μουστάκα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Ηλία Σκάρπο που απέκρουσε 4 πέναλτι πέρασε την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Στο άλλο ματς του κυπέλλου ο Εθνικός Φιλιππιάδας επικράτησε του Αετού Αγιάς με σκορ 5-1.

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.

Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Μουστάκας): ΣΚΑΡΠΟΣ, ΜΑΡΚΟ(55’ ΒΑΣΙΟΣ), ΜΠΙΣΤΙΩΛΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ(114’ ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ), ΜΑΡΚΟΣ, GOGA, TOPE, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΚΙΖΓΚΙΖΓΙΑΝ(80’ ΤΣΟΜΠΑΙ), ΜΗΛΙΩΝΗΣ(97’ ΣΕΡΙΦΗΣ), ΝΤΙΣΙΟΣ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ(Κατηφόρης): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ Χ.(118’ ΑΡΓΥΡΟΣ), ΓΚΑΝΑΡΑΣ, ΓΟΥΡΙΩΤΗΣ(75’ ΒΛΑΧΟΣ), ΤΡΙΑΝΤΟΣ, ΚΟΥΜΠΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ , ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(75’ ΦΛΟΥΔΑΣ), ΚΟΛΟΒΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ(88’ ΚΑΡΕΛΗΣ), KACOLI.



πηγη:http://gosports.gr/
Με πρωταγωνιστή τον Ηλία Σκάρπο ο Απόλλων Πάργας στην επόμενη φάση του κυπέλλου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 30, 2017 Rating: 5 Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι για την τρίτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, η ομάδα του Απόλλων ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: