728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνεργασία για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού



Mε πρωτοβουλία του Δημάρχου Αρταίων πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Κώστας Χαρακλιάς, ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Χουλιάρας και ο Γραμματέας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας Γιάννης Παπαηλίας, τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Γιάννης Μανίκας και Θανάσης Βρεττός και η Πρόεδρος των Τουριστικών Καταλυμάτων και Ξενώνων Νομού Άρτας «Ο Άραχθος» Γεωργία Πατέντα.

Αποφασίστηκε από κοινού η δημιουργία ενός Συμφώνου Ποιότητας στην Εστίαση και του Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας με τοπικά προϊόντα και συνταγές της περιοχής μας, οι οποίες στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στα καταστήματα εστίασης και στα ξενοδοχεία μας, με τελικό σκοπό την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών της Άρτας και τη διάδοσή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Άρτας εντός Δεκεμβρίου, όπου θα κληθούν καταστήματα εστίασης, ξενοδοχεία και οι εμπλεκόμενοι φορείς για την έναρξη υλοποίησης του Συμφώνου Ποιότητας και του Γαστρονομικού Οδηγού της περιοχής μας.


Συνεργασία για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2017 Rating: 5 Mε πρωτοβουλία του Δημάρχου Αρταίων πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο για την δημιουργία Γαστρονομικού Οδηγού Άρτας. Παρόντες ήταν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: