728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εν αναμονή ανακοινώσεων για τη λοταρία αποδείξεων



Δύο ημέρες πριν την 30η Νοεμβρίου, όπου είχε εξαγγελθεί ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη λοταρία των αποδείξεων και το υπουργείο Οικονομικών ακόμη δε έχει «κλειδώσει» και επίσημα την κλήρωση.

Πριν λίγες ημέρες, υπήρξε εμπλοκή καθώς οι επαγγελματίες δεν είχαν δηλώσεις τους επαγγελματικούς τους λογαριασμούς προκειμένου οι συναλλαγές αυτών να συμπεριληφθούν και στις επερχόμενες κληρώσεις του προγράμματος δημοσίων κληρώσεων.

Ο επαγγελματικός λογαριασμός είναι απαραίτητος έτσι ώστε να απεικονίζονται όσο πιο ορθά γίνεται οι συναλλαγές που σχετίζονται με την κάλυψη του ποσού για την κατοχύρωση του αφορολόγητου και με τον υπολογισμό των ποσών που θα ληφθούν υπόψη στο πρόγραμμα δημοσίων κληρώσεων.

Οι φορολογούμενοι συμμετέχουν στη λοταρία με βάση τις συναλλαγές τους με πλαστικό χρήμα, δηλαδή πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, καθώς και τις τραπεζικές διαδικτυακές πληρωμές (web-banking). Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Όσον αφορά τους λαχνούς ο αριθμός τους θα προκύπτει για κάθε φορολογούμενο από το ύψος των ηλεκτρονικών πληρωμών που έκανε για κάθε μήνα. Οι νικητές των κληρώσεων θα ενημερώνονται με e-mail, ενώ όσοι κερδίσουν δύο φορές στην ίδια κλήρωση θα δικαιούνται μόνον 1.000 ευρώ, καθώς στην περίπτωση αυτή το έπαθλο των άλλων 1.000 ευρώ θα λαμβάνει άλλος τυχερός, στον οποίο θα ανήκει ο αναπληρωματικός λαχνός.



Εν αναμονή ανακοινώσεων για τη λοταρία αποδείξεων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2017 Rating: 5 Δύο ημέρες πριν την 30η Νοεμβρίου, όπου είχε εξαγγελθεί ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρώτη λοταρία των αποδείξεων και το υπουργείο ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: