728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

1o βραβείο για την ομάδα Zephyrus του 7ου ΓΕΛ





Με το 1ο βραβείο στην κατηγορία exhibitions επέστρεψε η ομάδα του 7ου Λυκείου Ιωαννίνων από το Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Κολλεγίου Ανατόλια/ Anatolia College Science and Technology Annual Conference (ACSTAC) 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια του 6ου Μαθητικού Συνεδρίου Επιστήμης & Τεχνολογίας οι μαθητές ανέλαβαν πολλαπλούς ρόλους: από την παρουσίαση και την κριτική των εργασιών μέχρι την οργάνωση του συνεδρίου.

Το ACSTAC 2017 έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του CERN (European Organization for Nuclear Research), του EPS (European Physical Society) και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μαθητές από όλη την χώρα παρουσίασαν εργασίες Βιολογίας, Χημείας, Πληροφορικής, Μαθηματικών και Φυσικής, όπως και διαθεματικές εργασίες που συνδυάζουν Θετικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες.

Η ομάδα μαθητών του 7ου Λυκείου που συνοδεύονταν από τους καθηγητές Γιώργο Σκαργιώτη και Νίκο Μαρέτα παρουσίασαν τον δορυφόρο που είχε βραβευτεί πριν λίγους μήνες στο πλαίσιο του Πανελλήνιου διαγωνσιμού διαστημικής.

Η ομάδα του 7ου ΓΕΛ που φέρει το όνομα «Zephyrus» κέρδισε το πρώτο βραβείο ενώ ετοιμάζεται και φέτος για τον διαγωνισμό διαστημικής βάζοντας στόχο την πρωτιά!





1o βραβείο για την ομάδα Zephyrus του 7ου ΓΕΛ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2017 Rating: 5 Με το 1ο βραβείο στην κατηγορία exhibitions επέστρεψε η ομάδα του 7ου Λυκείου Ιωαννίνων από το Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: