728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Έφυγε» ο Αγρινιώτης πρωταθλητής του bodybuilding Φώτης Πλευρίτης



Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου αλλά και η οικογένεια του bodybuilding από τον αιφνίδιο θάνατο του 48χρονου Φώτη Πλευρίτη.

Ο Φώτης Πλευρίτης, διατηρούσε τα τελευταία χρόνια γυμναστήριο στο Αγρίνιο, ενώ αγωνιστική του πορεία είχε ξεκινήσει το 1999 όταν στο κύπελο της ΠΕΣΔ κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του (-80 κιλά) και την 4η θέση στην γενική κατηγορία.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν οι επιτυχίες με διακρίσεις σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο φτάνοντας έως την τέταρτη θέση στο Arnold Classic.

Σύμφωνα με τοπικά μμε βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του εχθές από συγγενικά του πρόσωπα. Νωρίτερα βρίσκονταν στο γυμναστήριο του όπου ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στο σπίτι του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




πηγη:http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/171efyge187-o-agriniotis-protathlitis-toy-bodybuilding-fotis-pleyritis#.WV8mld3LuY0.facebook
«Έφυγε» ο Αγρινιώτης πρωταθλητής του bodybuilding Φώτης Πλευρίτης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017 Rating: 5 Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου αλλά και η οικογένεια του bodybuilding από τον αιφνίδιο θάνατο του 48χρονου Φώτη Πλευ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: