728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έμειναν χωρίς δακοκτονία οι ελαιώνες της Πρέβεζας



Άγονοι απέβησαν οι δύο διαγωνισμοί για την δακοκτονία, που πραγματοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Όπως κάνει γνωστός στους ελαιοπαραγωγούς η Διεύθυνση, στους δύο διαγωνισμούς δεν ανταποκρίθηκε κανένας εργολάβος και παρά την προσπάθειά της για την εξεύρεση άλλου νόμιμου τρόπου ανάληψης του έργου, δεν προέκυψε αποτέλεσμα.

Συνεπώς για το έτος 2017 δεν θα εφαρμοστεί πρόγραμμα ψεκασμών δακοκτονίας από την Δ.Α.Ο.Κ. Πρέβεζας και οι παραγωγοί θα πρέπει να μεριμνήσουν για την προστασία των ελαιοκτημάτων τους με δική τους μέριμνα και ευθύνη.

"Η υπηρεσία μας παρ’ όλα αυτά θα παρακολουθεί την εξέλιξη του δακοπληθυσμού (με την τοποθέτηση παγίδων) και θα ενημερώνει τους παραγωγούς, ώστε στον κατάλληλο χρόνο να γίνονται οι ψεκασμοί με τα κατάλληλα σκευάσματα και τους ενδεδειγμένους τρόπους" καταλήγει η ανακοίνωση.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/ipiros/preveza/45255-2017-07-12-14-32-32.html
Έμειναν χωρίς δακοκτονία οι ελαιώνες της Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017 Rating: 5 Άγονοι απέβησαν οι δύο διαγωνισμοί για την δακοκτονία, που πραγματοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας της Περ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: