728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα προβλήματα στα Κέντρα Υγείας τους έβγαλαν στο δρόμο!



Στους δρόμους κατέβηκαν για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι Φαναρίου και Πάργας διεκδικώντας το αυτονόητο... Το δικαίωμα στην υγεία! Η εκ περιτροπής λειτουργία των Κέντρων Υγείας Πάργας και Καναλλακίου, προφανώς δεν αποτελεί λύση, σε μία περιοχή που βουλιάζει από τους τουρίστες.

Η κατάσταση αυτή επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί τρόπος ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των Κέντρων Υγείας και συνάμα να τεθεί σε λειτουργία ο τομέας ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, που είχε εξαγγελθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Έτσι οι κάτοικοι την Κυριακή με μπροστάρηδες τον Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα και τον τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στέργιο Γιαννάκη, βγήκαν στους δρόμους για να απαιτήσουν την 24ωρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας, επτά μέρες την εβδομάδα αφ' ενός, αλλά και την λειτουργία του Σταθμού ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο.

Οι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο είναι έτοιμοι όμως να επανέλθουν αν δεν υπάρξουν λύσεις που θα διασφαλίζουν την λειτουργία των Κέντρων Υγείας.




Τα προβλήματα στα Κέντρα Υγείας τους έβγαλαν στο δρόμο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017 Rating: 5 Στους δρόμους κατέβηκαν για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι Φαναρίου και Πάργας διεκδικώντας το αυτονόητο... Το δικαίωμα στην υγεία! Η εκ πε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: