728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διπλό δράμα για την οικογένεια 41χρονης



Διπλό είναι το δράμα με το οποίο βρίσκεται η οικογένεια μιας 41χρονης γυναίκας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο της Άρτας.

Η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με το βαρύτατο πένθος που προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατός της και αφετέρου πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ανέκυψαν εξ αιτίας της έντονης φημολογίας για τα αίτια που την οδήγησαν στον θάνατο.

Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι αδυνατούν να πάρουν την σορό της προκειμένου να γίνει η κηδεία και η ταφή στην Γερμανία.

Η 41χρονη η οποία είχε έρθει από την Γερμανία παραθέριζε σε χωριό της Πρέβεζας από όπου κατάγεται ο σύζυγός της. Με υψηλό πυρετό, βήχα και προβλήματα στο αναπνευστικό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Άρτας.

Φαίνεται ότι στις αναλύσεις που έγιναν στην Πρέβεζα και παρέπεμπαν σε βαρύ λοιμώδη νόσημα, ήταν τελικά λάθος. Ωστόσο οι διαρροές και τα μισόλογα ήταν αρκετά για να ανακύψουν τα προβλήματα που σχετίζονται με την ταφή.

Στο νοσοκομείο της Άρτας τόσο από τις εξετάσεις όσο και από την νεκροτομή δεν προέκυψε καμία ένδειξη για λοιμώδη νόσο... Έτσι αναμένεται να αποφανθεί το ΚΕΕΛΠΝΟ για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η 41χρονη παρέμεινε δύο ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Άρτας και έχασε τη μάχη... Άλλες δύο ημέρες τώρα οι δικοί της προσπαθούν να πάρουν την σορό, όμως είναι αδύνατο ωσότου ολοκληρωθούν οι αναλύσεις από το ΚΕΕΛΠΝΟ.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45165-diplo-drama-gia-tin-oikogeneia-41xronis.html
Διπλό δράμα για την οικογένεια 41χρονης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 06, 2017 Rating: 5 Διπλό είναι το δράμα με το οποίο βρίσκεται η οικογένεια μιας 41χρονης γυναίκας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο της Ά...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: