728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε δύο διεθνείς εκδηλώσεις προβολής τουρισμού και τοπικών προϊόντων στο Μόναχο και στη Βαρσοβία θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου



Με δύο ακόμη δράσεις η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζει το πρόγραμμα της συνδυαστικής προβολής του τουρισμού και των αγροτικών τοπικών προϊόντων. Συγκεκριμένα σήμερα η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη συμμετοχή της Περιφέρειας στις εξής διεθνείς διοργανώσεις:


 Στην εκδήλωση για την προβολή της ελληνικής επιχειρηματικότητας (παραδοσιακών προϊόντων, πολιτιστικών δράσεων και τουρισμού) που διοργανώνεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας, το διάστημα 17-18/6/2017.

 Στην εκδήλωση προβολής της ελληνικής γαστρονομίας με τίτλο Culinary Summer Festival 2017 που διοργανώνεται στο Μόναχο της Γερμανίας το διάστημα 23-25/6/2017.


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/nea-apo-tin-ipiro/item/23632-hpeiros.html
Σε δύο διεθνείς εκδηλώσεις προβολής τουρισμού και τοπικών προϊόντων στο Μόναχο και στη Βαρσοβία θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5 Με δύο ακόμη δράσεις η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζει το πρόγραμμα της συνδυαστικής προβολής του τουρισμού και των αγροτικών τοπικών προϊόν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: