728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Πέρασε» ο Μύτικας στην ΕΣΑΛ – Θα υπάρξει αρχαιολογικός έλεγχος στην περίπτωση του Βάλτου



Όπως είχατε ήδη ενημερωθεί από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr (διαβάστε ΕΔΩ), την Τετάρτη 31 Μαΐου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ), συζητήθηκαν τα θέματα: «Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του αλιευτικού καταφυγίου Μύτικα» και «Προκαταρκτικός προσδιορισμός περιβαλλοντικών απαιτήσεων αλιευτικού καταφυγίου Βάλτου Πάργας».

Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, στη συνεδρίαση μαζί με το κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας, παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του αλιευτικού καταφυγίου Μύτικα, το οποίο είχε κατασκευαστεί χωρίς καν να υπάρχουν οι απαραίτητες άδειες (όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας), «πέρασε» από την ΕΣΑΛ, ενώ αναβλήθηκε το θέμα του αλιευτικού καταφυγίου του Βάλτου στην Πάργα, καθώς οι αρχαιολογικές υπηρεσίες ζήτησαν να διεξάγουν πρώτα έλεγχο.


πηγη:http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/23604-perase-o-mytikas-stin-esal-tha-yparksei-arxaiologikos-elegxos.html
«Πέρασε» ο Μύτικας στην ΕΣΑΛ – Θα υπάρξει αρχαιολογικός έλεγχος στην περίπτωση του Βάλτου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2017 Rating: 5 Όπως είχατε ήδη ενημερωθεί από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr (διαβάστε ΕΔΩ ), την Τετάρτη 31 Μαΐου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: