728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

"Τσίμπησαν" τετράδα με κοσμήματα και χρυσαφικά



Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, τέσσερις αλλοδαποί, τρεις υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 29, 23 και 16 ετών καθώς και ένας 25χρονος υπήκοος Μαρόκου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, διέρρηξαν σπίτι στην πόλη των Ιωαννίνων και αφαίρεσαν κοσμήματα, η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, που επέστρεφαν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, οι οποίοι εντόπισαν λίγο αργότερα στην πόλη των Ιωαννίνων τους δράστες και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα που είχαν αφαιρέσει από το παραπάνω σπίτι καθώς και άλλα χρυσαφικά, η προέλευση των οποίων εξετάζεται.

Επίσης, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος και ο 23χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/44570-2017-06-02-07-59-29.html
"Τσίμπησαν" τετράδα με κοσμήματα και χρυσαφικά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 02, 2017 Rating: 5 Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, τέσσερις αλλο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: