728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνάντηση Ιωάννου-Κουντουρά στην Αθήνα την Τετάρτη



Συνάντηση Εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού με θέμα: «Σύνδεση Εθνικής Στρατηγικής και Περιφερειακών Στρατηγικών για τον Ελληνικό Τουρισμό» θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη 7/6/2017, στην οποία θα παραστεί και η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Στο περιθώριο της συνάντησης η Υπουργός θα έχει διαβούλευση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας και Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου, Στράτο Ιωάννου για κρίσιμα ζητήματα της περιοχής μας σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Η συνάντηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της 4η Συνάντησης Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού και των υπεύθυνων για την τουριστική ανάπτυξη όλων των Περιφερειών της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου στην πόλη της Πρέβεζας και θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη στην προσπάθεια να χαραχθεί στέρεη εθνική στρατηγική στον προνομιακό κλάδο του Τουρισμού.


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/politikh/item/23605-synantisi-ioannou-kountoyra-athina-tetarti.html
Συνάντηση Ιωάννου-Κουντουρά στην Αθήνα την Τετάρτη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017 Rating: 5 Συνάντηση Εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού με θέμα: «Σύνδεση Εθνικής Στρατηγικής και Περιφερειακών Στρατηγικών για τον Ελληνικό Τουρισμό»...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: