728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μια ακόμα διάκριση για τον Θρύλο του Σερφ από την Πάργα, τον Γιώργο Παπανδρέου!



Οι παλαιοί πρωταθλητές, οι θρύλοι του αθλήματος που πλέον δεν μπορούν να αγωνιστούν σε καμία διοργάνωση με αθλητές μεγάλου επιπέδου, είχαν πρόσφατα την σπάνια ευκαιρία να αγωνιστούν στην αθλητική οργάνωση υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έγινε στη Σρι Λάνκα από 5 έως 20 Μαρτίου. Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος αθλητές από 24 χώρες και στο αγώνισμα ως πρώτος νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο παργινός Γιώργος Παπανδρέου, είναι πρωταθλητής στο σερφ και αποτελεί θρύλος του αθλήματος εδώ και χρόνια, διαθέτοντας πολλές διακρίσεις στο δυναμικό του. Επίσης,είναι ένας εκ των οποίων , έφερε και διέσωσε αυτό το σπορ στην Πάργα και συνέβαλε στην καθιέρωση του σε ολόκληρη την Ελλάδα, από το 1993. Επιπλέον, ο Γιώργος Παπανδρέου ευθύνεται για το ότι το σερφ έχει πλέον συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως άθλημα.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως ο Γιώργος Παπανδρέου, εδώ και χρόνια, διδάσκει άτομα από όλοι την Ελλάδα και πόλλους διάσημους όπως η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά τους υποστηρίζει και ως μέντοράς τους στην προσπάθειά τους στους αγώνες.

Με την πρόσφατη συμμετοχή του και με μια ακόμα διάκριση που επέτυχε, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε μια ακόμα φορά περήφανη την Ελλάδα, αλλά και την Πάργα ακόμα περισσότερο.

Το www.patatoukos.com του στέλνει ένα μεγάλο ευχαριστούμε για όλες τις διακρίσεις και το αθλητικό έργο που μέχρι τώρα έχει πετύχει, καθώς αποτελούν όλα παρακαταθήκη για την νεολαία της Πάργας στον τομέα του αθλητισμού και συγκεκριμένα του σερφ. Μπράβο! Μας κάνεις πάντα, περήφανους όλους!









Μια ακόμα διάκριση για τον Θρύλο του Σερφ από την Πάργα, τον Γιώργο Παπανδρέου! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2017 Rating: 5 Οι παλαιοί πρωταθλητές, οι θρύλοι του αθλήματος που πλέον δεν μπορούν να αγωνιστούν σε καμία διοργάνωση με αθλητές μεγάλου επιπέδου, εί...

Ετικετες

[news][carousel1]

1 σχόλιο:

  1. Θέλω επειγόντως αυτόγραφο του Γιώργου! Μόνο αυτό λείπει από τη συλλογή μου! Κelly Slater ετοιμάσου να φας τα απόνερα του Legend Παπανδρέου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή