728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Φέτος το Χειμώνα επικρατεί μυστήριο στην Πάργα - «Περιπέτεια στην Πάργα»: από τον James Antoniou αποκλειστικά στο Patatoukos.com




  


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι το αγαπημένο site σας Patatoukos.com ξεκινάει την καλοκαιρινή συνεργασία του με τον διακεκριμένο συγγραφέα Δημήτριο Αντωνίου (James Antoniou) για την έκδοση της «Περιπέτειας στην Πάργα», έργο που αποτελεί αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου με επίκεντρο την πολυαγαπημένη μας, μαγευτική Πάργα και τους ιδιαίτερα φιλόξενους και γενναίους ανθρώπους της. 

Η «Περιπέτεια στην Πάργα» ξεκινάει αυτήν την Παρασκευή, με το πρώτο λογοτεχνικό επεισόδιο με τίτλο: «1ο Στάδιο: λίγο πριν καταρρεύσουν όλα.», ενώ θα συνεχίσει η περιπέτεια με νέο λογοτεχνικό επεισόδιο την άλλη Παρασκευή με τίτλο: «2ο Στάδιο: όλα ξεκινούν.». Έτσι, κάθε Παρασκευή θα δημοσιεύεται και το επόμενο λογοτεχνικό επεισόδιο της επικείμενης «Περιπέτειας στην Πάργα», μιας ιστορίας μυστηρίου και αγωνίας που θα σας κρατήσει συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του κρύου Χείμωνα.
Φυσικά, είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε τα σχόλια σας και τη γνώμη σας, ανά πάσα στιγμή, αλλά και να επηρεάσετε με τον τρόπο σας την εξέλιξη της ιστορίας!

Λίγα λόγια για την «Περιπέτεια στην Πάργα»:

Αθήνα - Πάργα ένα ταξίδι το οποίο ο Δημήτρης δεν θα ξεχάσει ποτέ….. Αν βγει ζωντανός από αυτή την περιπέτεια που, ενώ εμφανίστηκε από το πουθενά, συμπαρασύρει και σκορπίζει στους ανέμους τα συναισθήματα, τις ελπίδες και τα όνειρά του.
Όταν κάποια μέρα, ο ήρωας μας συναντήσει έναν οικογενειακό φίλο, ένα για χρόνια άνθρωπο του κοντινού του περιβάλλοντος, να κάθεται με μια κοπέλα η οποία αργότερα το ίδιο βράδυ θα βρεθεί νεκρή, ξεκινά η αρχή αυτού που θα μπορούσε να είναι το τέλος του. Η μόνη του βοήθεια θα προέλθει από έναν δικό του άνθρωπο, με καταγωγή από την Πάργα, που θα τον κρύψει εκεί για να τον προστατεύει.  Ή μήπως όχι.
Στα πανέμορφα τοπία της Πάργας θα διαδραματιστεί ένα δράμα, μια περιπέτεια μέσα από την οποία, ο ήρωας μας είτε θα βρει τον εαυτό του, είτε θα χάσει τα λογικά και ίσως ακόμα και τη ζωή του.
Μπορούμε να τον ακολουθήσουμε και ίσως και να του προσφέρουμε κάποια βοήθεια. Το ταξίδι αυτό του Δημήτρη, όντας διαδραστικό θα επιτρέψει σε εμένα, σε εσένα, σε όλους μας, να επηρεάσουμε καταστάσεις και δεδομένα. Να αλλάξουμε προς το καλύτερο ή το χειρότερο την ζωή του ήρωα μας και να τον βοηθήσουμε ή να το ρίξουμε στη λήθη του θανάτου.


Ταξιδέψτε μαζί μας! Η Πάργα είναι πανέμορφη και μας καλεί να λάβουμε μέρος σε μια καλοκαιρινή περιπέτεια. Σας περιμένουμε στη διαδραστική, λογοτεχνική «Περιπέτεια στην Πάργα»! Εδώ, στο αγαπημένο site σας, στο Patatoukos.com.



Φέτος το Χειμώνα επικρατεί μυστήριο στην Πάργα - «Περιπέτεια στην Πάργα»: από τον James Antoniou αποκλειστικά στο Patatoukos.com Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2016 Rating: 5     Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι το αγαπημένο site σας Patatoukos . com ξεκινάει την καλοκαιρινή συ...

Ετικετες

[e-ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: